Zimperium
flow-image

Peningkatan dalam Penggunaan Dompet Mudah Alih Memberi Impak kepada Keperluan untuk Keselamatan

Sumber ini diterbitkan oleh Zimperium

Penggunaan pembayaran mudah alih semakin meningkat! Menurut data industri, dompet mudah alih digunakan oleh lebih dua bilion orang di seluruh dunia, dengan berjuta-juta lagi menerima pakai pembayaran mudah alih setiap tahun. Pada tahun 2021, sejumlah 25.7% daripada pembayaran Point of Sale (POS) telah dilakukan menggunakan dompet mudah alih dan 44.5% daripada transaksi e-Dagang telah dilakukan menggunakan dompet mudah alih, yang semakin menggantikan pembayaran tunai dan berasaskan sentuhan. Blog kami mempertimbangkan masa depan keselamatan pembayaran mudah alih.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Pengurusan Identiti, Pengesahan Biometrik, Direktori Awan, Pengurusan Identiti dan Akses Pelanggan (CIAM), Identiti Terpencar, Pengurusan Identiti dan Akses Pelanggan (IAM), Pengesahan Berbilang Faktor (MFA), Pengesahan Tanpa Kata Laluan, Pengurus Kata Laluan, Penguatkuasaan Dasar Kata Laluan, Pengurusan Akses Keistimewaan (PAM), Pengesahan Berasaskan Risiko, Penetapan Semula Kata Laluan Layan Diri (SSPR), Log Masuk Tunggal (SSO), Tadbir Urus dan Pembekalan Pengguna