WithSecure
flow-image

7 Kebenaran yang Tersembunyi tentang Keselamatan Awan

Sumber ini diterbitkan oleh WithSecure

Berdasarkan pengetahuan dan pengalaman yang luas dan terkini daripada perunding WithSecure, pemburu ancaman dan responden insiden, laporan itu menunjukkan cara penyerang memintas keselamatan awan – dan perkara yang boleh anda lakukan untuk menghalang mereka. Dalam laporan ini, kami mendedahkan kebenaran tersembunyi tentang keselamatan awan - ada yang biasa, ada yang lebih kabur - dan membentangkan formula yang berjaya untuk memastikan pengguna, data dan sistem selamat. Muat turun 7 Kebenaran yang Tersembunyi tentang Keselamatan Awan dan anda akan tahu cara: Mendapat keterlihatan penuh harta pusaka anda. Mempermudah konfigurasi keselamatan berbilang awan. Mencegah serangan berasaskan identiti dengan yakin. Keselamatan titik akhir awan supercharge. Menyatukan pertahanan di premis dan awan anda. Mengelakkan kekeliruan mengenai tanggungjawab keselamatan data awan. Mengekal selamat tanpa menyekat kerjasama awan

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Awan, Broker Keselamatan Akses Awan (CASB), Forensik Digital, Tindak Balas Insiden, Perisikan Ancaman, Penyulitan, Keselamatan Data, Pengesahan Berbilang Faktor (MFA)