WatchGuard
flow-image

Melarikan diri daripada Selirat Perisian Tebusan

Sumber ini diterbitkan oleh WatchGuard

Perisian Tebusan ialah bentuk perisian hasad yang sentiasa berkembang yang direka untuk mencuri data kritikal perniagaan dan kemudian menjualnya atau menyulitkan fail pada peranti, menjadikan sebarang fail dan sistem yang bergantung padanya tidak dapat digunakan. Petindak berniat jahat kemudian menuntut wang tebusan sebagai pertukaran untuk penyahsulitan. Serangan perisian tebusan semakin meningkat secara mendadak dari sudut bilangan dan kekerapan dari tahun ke tahun, dengan insiden menjadi tajuk berita berimpak tinggi yang terus meningkat dalam jumlah dan skop. Ketahui cara untuk memperkukuh keselamatan anda dengan penyelesaian keselamatan titik akhir yang komprehensif yang bertindak balas terhadap ancaman terkini.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Penyulitan, Perlindungan Titik Akhir, Antivirus, Pengesahan Berbilang Faktor (MFA), Pengurus Kata Laluan, Keselamatan Rangkaian, Tembok Api