Tripwire
flow-image

Lima Langkah Kritikal: Kitaran Hayat Risiko Keselamatan dan Pematuhan Yang Lengkap untuk Kerajaan

Sumber ini diterbitkan oleh Tripwire

Mengekalkan keselamatan dan pematuhan dalam persekitaran yang sentiasa berubah hari ini ialah tugas yang tidak berkesudahan. Untuk mengurus tugas itu, organisasi kerajaan yang paling berjaya menggunakan pendekatan sistematik yang menggalakkan peningkatan berterusan. Tripwire ialah pembekal terkemuka kawalan asas kelas perusahaan untuk keselamatan, pematuhan dan operasi IT persekutuan. Kami mendengar pelanggan kami untuk memahami proses yang digunakan oleh mereka untuk memastikan keselamatan dan program pematuhan mereka terus bertambah baik. Hasilnya telah dirumuskan menjadi program kitaran hayat risiko keselamatan dan pematuhan lima langkah, yang menjawab soalan: Sejauh manakah rangkaian kami selamat dan patuh?. Isu utama manakah yang perlu kita tangani hari ini untuk meningkatkan keselamatan dan mencapai pematuhan?. Siapakah yang bertanggungjawab dan bagaimana keadaan mereka? Muat turun panduan langkah demi langkah ini untuk mengurangkan risiko dan mempamerkan pematuhan!

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Awan, Keselamatan API, Broker Keselamatan Akses Awan (CASB), Pematuhan Awan, Keselamatan Data Awan, Pengurangan DDoS Awan, Keselamatan Edge Awan, Keselamatan Fail Awan, Pengurusan Postur Keselamatan Awan (CSPM), Perlindungan Beban Kerja Awan, Pengesanan dan Tindak Balas yang Dilanjutkan (XDR), Edge Perkhidmatan Akses Selamat (SASE), Jaringan Perkhidmatan, Keselamatan Rangkaian, Keselamatan DNS, Tembok Api, Sistem Pengesanan dan Pencegahan Pencerobohan (IDPS), Mikrosegmentasi, Kawalan Akses Rangkaian, Pengesanan dan Tindak Balas Rangkaian (NDR), Medan Ujian Rangkaian, Pengurusan Dasar Keselamatan Rangkaian(NSPM), Analisis Trafik Rangkaian (NTA), Perimeter Ditakrif Perisian (SDP), Pengurusan Ancaman yang Disatukan, Rangkaian Peribadi Maya (VPN), Rangkaian Kepercayaan Sifar, Keselamatan Web, Pengesanan dan Pengurangan Bot, Pengasingan Pelayar, Pemantauan Web Tertutup, Perlindungan DDoS, Pengesanan Penipuan, get laluan Web Selamat