Trend Micro
flow-image

Apakah Kepercayaan Sifar? (Sebenarnya)

Sumber ini diterbitkan oleh Trend Micro

Sepanjang dekad yang lalu, keselamatan siber telah tertumpu pada cabaran untuk memperoleh seni bina yang semakin terdedah dan kompleks. Industri ini telah mencapai kemajuan besar dalam mengesan dan menyekat penyerang, tetapi sama seperti seorang ahli bomba yang memerangi kebakaran di dalam bangunan yang dibina tanpa bahan kalis api, reka bentuk keselamatan yang sedia ada bagi infrastruktur IT kami perlu diubah jika kami ingin menyongsangkan perang terhadap penyerang dengan ketara. . Kepercayaan Sifar menyediakan lebih banyak keselamatan yang terbina dalam dan risiko yang lebih rendah, sekali gus menggandakan kesan pelaburan dan aktiviti keselamatan. Laporan Trend Mikro kami memberikan pemahaman tentang Kepercayaan Sifar.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Awan, Pengesanan dan Tindak Balas yang Dilanjutkan (XDR), Pengesanan dan Tindak Balas Terurus, Penyulitan, Pengurusan Identiti dan Akses Pelanggan (IAM), Pengurusan Akses Keistimewaan (PAM), Keselamatan Rangkaian, Tembok Api, Mikrosegmentasi, Rangkaian Peribadi Maya (VPN), Rangkaian Kepercayaan Sifar