Trellix
flow-image

Masa untuk Memacu Perubahan dengan Mencabar Pencabar

Sumber ini diterbitkan oleh Trellix

Tahun yang lalu ini telah membuktikan kemahuan petindak jahat apabila mereka mencapai tahap penyusupan dan kejayaan yang baharu. Sebagaimana kita melalui perkembangan dalam hidup dengan merangkak sebelum kita boleh berjalan, petindak jahat telah mengasah kemahiran mereka dari tahun ke tahun, melanggar mengatasi pelanggaran, untuk berkembang lebih cepat dan lebih kuat. Walaupun tahun 2020 menyaksikan pembayaran perisian tebusan berjumlah beberapa juta dolar setiap serangan, 2021 membuktikan kerakusan sebenar petindak jahat apabila mereka berjaya mencapai matlamat mereka. Baca sekarang untuk mengetahui cara memacu perubahan dengan mencabar pencabar.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan E-mel, Keselamatan E-mel Awan, Antispam E-mel, Penyulitan E-mel, Perlindungan E-mel Cerdas, Get Laluan E-mel Selamat, Keselamatan Rangkaian, Keselamatan DNS, Tembok Api, Sistem Pengesanan dan Pencegahan Pencerobohan (IDPS), Mikrosegmentasi, Kawalan Akses Rangkaian, Pengesanan dan Tindak Balas Rangkaian (NDR), Medan Ujian Rangkaian, Pengurusan Dasar Keselamatan Rangkaian(NSPM), Analisis Trafik Rangkaian (NTA), Perimeter Ditakrif Perisian (SDP), Pengurusan Ancaman yang Disatukan, Rangkaian Peribadi Maya (VPN), Rangkaian Kepercayaan Sifar, Keselamatan Web, Pengesanan dan Pengurangan Bot, Pengasingan Pelayar, Pemantauan Web Tertutup, Perlindungan DDoS, Pengesanan Penipuan, get laluan Web Selamat