ThreatQuotient
flow-image

Bina atau Beli? Menjawab Soalan Teknologi Abadi

Sumber ini diterbitkan oleh ThreatQuotient

Soalan teknologi abadi nampaknya, "Bina atau beli?" Soalan ini biasanya ditimbulkan apabila keupayaan teknologi cukup matang sehingga terdapat beberapa pilihan sumber terbuka dan terdapat keperluan pasaran yang tertakrif, tetapi tidak begitu matang sehingga wujud disiplin menyeluruh yang telah berkembang selama bertahun-tahun, dengan segelintir vendor menawarkan pelbagai penyelesaian yang kesemuanya diberi kedudukan dalam senarai oleh pakar industri. Platform perisikan ancaman (TIP) berada di titik perubahan itu dan pasukan keselamatan bertanya kepada diri mereka sendiri, "Perlukah kami membina atau membeli TIP?" Walau bagaimanapun, soalan yang lebih baik ditanya ialah, "Hanya kerana kita boleh membina, perlukah kita berbuat demikian?"

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Tindak Balas Insiden, Analisis Perisian Hasad, Perisikan Ancaman, Perlindungan Titik Akhir, Tembok Api