Red Hat
flow-image

Melakar Perjalanan untuk Kejayaan Pemodenan SAP

Sumber ini diterbitkan oleh Red Hat

Ketika perusahaan merancang usaha pemodenan SAP mereka, mereka sedang mencari penyelesaian yang membolehkan mereka menyesuaikan diri dengan cepat terhadap gangguan perniagaan. IDC percaya bahawa memilih sistem pengendalian yang kaya dengan ciri yang dilengkapi pembangunan aplikasi moden, pengurusan dan keupayaan keselamatan adalah penting. Ketahui cara memilih sistem pengendalian sumber terbuka—seperti Red Hat® Enterprise Linux®—untuk pemodenan SAP boleh menyokong daya tahan dan pertumbuhan digital untuk perusahaan Asia-Pasifik. Muat turun sekarang!

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Sistem, Simulasi Pelanggaran dan Serangan, Teknologi perdayaan, Forensik Digital, Tindak Balas Insiden, Keselamatan IoT, Analisis Perisian Hasad, Pengesanan dan Tindak Balas Terurus, Akses Jarak Jauh Selamat OT, Pengurusan Maklumat dan Acara Selamat (SIEM), Perisikan Ancaman