Ping Identity
flow-image

Pihak Berkuasa Pengesahan di Hujung Jari Anda: PingFederate

Sumber ini diterbitkan oleh Ping Identity

Mempunyai kuasa pengesahan dalam infrastruktur anda membolehkan anda mempunyai satu sumber kebenaran tunggal untuk mengesahkan pengguna bagi mana-mana aset, meliputi seluruh perusahaan anda. Ini ialah pendekatan asas kepada pengurusan identiti dan akses (IAM), yang memastikan perniagaan anda tangkas, berskala dan selamat, serta menghapuskan silo sambil mencipta pengalaman tanpa rintangan untuk pengguna anda. Kertas putih ini ialah panduan yang akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya penyelesaian PingFederate anda, meliputi topik seperti: Gambaran keseluruhan pihak berkuasa pengesahan anda. Jenis identiti yang disokong. Penyepaduan aplikasi, serta penyediaan dan penyepaduan yang luar biasa. Cara menguatkuasakan pengesahan yang kukuh dengan amalan terbaik. Dsb. Mempunyai kuasa pengesahan dalam infrastruktur anda membolehkan anda mempunyai satu sumber kebenaran tunggal untuk mengesahkan pengguna bagi mana-mana aset, meliputi seluruh perusahaan anda. Ini ialah pendekatan asas kepada pengurusan identiti dan akses (IAM), yang memastikan perniagaan anda tangkas, berskala dan selamat serta menghapuskan silo sambil mencipta pengalaman tanpa rintangan untuk pengguna anda.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan API, Pengurusan Identiti, Direktori Awan, Pengurusan Identiti dan Akses Pelanggan (IAM), Pengesahan Berbilang Faktor (MFA), Pengesahan Tanpa Kata Laluan, Pengurus Kata Laluan, Pengurusan Akses Keistimewaan (PAM), Log Masuk Tunggal (SSO)