OneTrust
flow-image

Siri Strategi Pemasaran Pemodenan 2022: Pengaktifan Data

Sumber ini diterbitkan oleh OneTrust

Dalam blog ini, kita akan bercakap tentang tiga perkara yang boleh diingati pemasar dan profesional privasi semasa cuba mencapai keseimbangan privasi dan pemperibadian tahun ini di tengah-tengah perubahan yang pasti akan berlaku. Saya juga akan menumpukan kepada dua teknologi utama yang boleh bekerjasama untuk menyokong usaha memelihara privasi jenama anda dan pengalaman pelanggan. Khususnya, Platform Pengurusan Persetujuan (CMP) dan Platform Data Pelanggan (CDP) dan cara perkara-perkara ini boleh membantu anda membina asas data untuk memperkasakan usaha anda menjana pemperibadian yang berteraskan privasi. Ayuh kita lihat!

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Data, Keselamatan Pangkalan Data, Keselamatan Pusat Data, Keselamatan Berpusatkan Data, Pencegahan Kehilangan Data (DLP), Perisian Penopengan Data, Keselamatan Data Mudah Alih, Pengurusan Rahsia, Keselamatan E-mel, Keselamatan E-mel Awan, Antispam E-mel, Penyulitan E-mel, Perlindungan E-mel Cerdas, Get Laluan E-mel Selamat, Keselamatan Web, Pengesanan dan Pengurangan Bot, Pengasingan Pelayar, Pemantauan Web Tertutup, Perlindungan DDoS, Pengesanan Penipuan, get laluan Web Selamat