NortonLifeLock
flow-image

Apakah perisian tebusan dan bagaimana cara membantu mencegah serangan perisian tebusan

Sumber ini diterbitkan oleh NortonLifeLock

Mengetahui jenis perisian tebusan di luar sana, berserta beberapa perkara yang boleh dan tidak boleh dilakukan sekitar serangan ini, boleh membantu melindungi diri anda daripada menjadi mangsa perisian tebusan. Baca artikel kami untuk mengetahui lebih lanjut.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Perlindungan Titik Akhir, Antivirus, Pengesanan & Tindak Balas Titik Akhir (EDR), Pengurusan Titik Akhir, Pengurusan Identiti, Pengesahan Biometrik, Direktori Awan, Pengurusan Identiti dan Akses Pelanggan (CIAM), Identiti Terpencar, Pengurusan Identiti dan Akses Pelanggan (IAM), Pengesahan Berbilang Faktor (MFA), Pengesahan Tanpa Kata Laluan, Pengurus Kata Laluan, Penguatkuasaan Dasar Kata Laluan, Pengurusan Akses Keistimewaan (PAM), Pengesahan Berasaskan Risiko, Penetapan Semula Kata Laluan Layan Diri (SSPR), Log Masuk Tunggal (SSO), Tadbir Urus dan Pembekalan Pengguna, Keselamatan E-mel, Keselamatan E-mel Awan, Antispam E-mel, Penyulitan E-mel, Perlindungan E-mel Cerdas, Get Laluan E-mel Selamat, Keselamatan Web, Pengesanan dan Pengurangan Bot, Pengasingan Pelayar, Pemantauan Web Tertutup, Perlindungan DDoS, Pengesanan Penipuan, get laluan Web Selamat