Netskope
flow-image

Gerbang Awan Elastik: Evolusi Akses Awan Selamat

Sumber ini diterbitkan oleh Netskope

Kumpulan keselamatan perusahaan hari ini menghadapi tugas yang sukar. Walaupun tanggungjawab teras mereka untuk melindungi data dan sumber korporat kekal tidak berubah, mereka diminta berbuat demikian sambil membolehkan pasukan barisan perniagaan dan pekerja individu memacu pertumbuhan melalui inovasi dan transformasi melalui awan. Pasukan keselamatan hari ini mesti memastikan keselamatan semakin banyak perimeter yang meningkat secara eksponen merentas rangkaian mereka dengan mengambil kira aplikasi awan terurus dan tidak terurus, melindungi data yang bergerak di luar premis dan diakses oleh rakan kongsi dan pihak ketiga yang lain pada kadar yang dipercepat, dan mengawal akses pengguna yang semakin banyak datang dari luar kampus utama merentas pelbagai peranti. Akhirnya, organisasi IT memerlukan seni bina baharu untuk melindungi berbilang perimeter yang diamanahkan kepada perusahaan untuk dilindungi. Gerbang awan elastik (ECG) mewakili seni bina keselamatan rangkaian untuk era awan. Muat turun sekarang untuk mengetahui lebih lanjut.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Awan, Broker Keselamatan Akses Awan (CASB), Keselamatan Data Awan, Perisikan Ancaman, Penyulitan, Keselamatan Data, Pencegahan Kehilangan Data (DLP), Keselamatan E-mel, Keselamatan Rangkaian, Tembok Api, Perimeter Ditakrif Perisian (SDP), get laluan Web Selamat