Microsoft
flow-image

Laporan Pertahanan Digital Microsoft

Sumber ini diterbitkan oleh Microsoft

Sepanjang tahun lalu dunia telah menjadi saksi kepada ekonomi jenayah siber yang sedang berkembang dan peningkatan pesat perkhidmatan jenayah siber. Kami telah melihat pasaran global ini berkembang daripada segi kerumitan dan semangat. Kami telah melihat landskap serangan siber menjadi semakin canggih apabila penjenayah siber terus—malah memesatkan—aktiviti mereka semasa krisis. Tahap baharu rantaian bekalan dan serangan perisian tebusan merupakan peringatan yang teguh bahawa kita semua mesti bekerjasama, dan dengan cara baharu, untuk melindungi keselamatan siber planet ini. Ilmu itu berkuasa. Laporan ini merangkumi pembelajaran daripada pakar, pengamal dan pembela keselamatan di Microsoft untuk memperkasakan orang ramai walau di mana jua untuk mempertahankan diri daripada ancaman siber.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Awan, Tindak Balas Insiden, Keselamatan IoT, Perisikan Ancaman, Kerahsiaan, DMARC, Penyulitan, Keselamatan Data, Antivirus, Pengurusan Titik Akhir, Pengurusan Identiti, Pengesahan Tanpa Kata Laluan, Pengurus Kata Laluan, Keselamatan E-mel, Keselamatan Rangkaian, Tembok Api, Rangkaian Peribadi Maya (VPN), Rangkaian Kepercayaan Sifar, Perlindungan DDoS