Leidos
flow-image

Menyokong Kejayaan dalam Penjagaan Kesihatan Kerajaan Persekutuan

Sumber ini diterbitkan oleh Leidos

Automasi, kepakaran teknologi dan falsafah perkongsian yang berdedikasi adalah kunci untuk memacu kejayaan. Dan tumpuan yang ditujukan khusus pada inovasi membantu pasukan ini menyampaikan penyelesaian penjagaan kesihatan dengan lebih pantas kepada komuniti yang mempunyai lebih 100,000 orang. Berdedikasi kepada penambahbaikan dan kerjasama proses yang berterusan, Leidos, dengan sokongan ServiceNow, berbangga untuk mereka bentuk dan melaksanakan inovasi yang meningkatkan perkhidmatan kritikal.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Awan, Keselamatan API, Broker Keselamatan Akses Awan (CASB), Pematuhan Awan, Keselamatan Data Awan, Pengurangan DDoS Awan, Keselamatan Edge Awan, Keselamatan Fail Awan, Pengurusan Postur Keselamatan Awan (CSPM), Perlindungan Beban Kerja Awan, Pengesanan dan Tindak Balas yang Dilanjutkan (XDR), Edge Perkhidmatan Akses Selamat (SASE), Jaringan Perkhidmatan, Keselamatan Data, Keselamatan Pangkalan Data, Keselamatan Pusat Data, Keselamatan Berpusatkan Data, Pencegahan Kehilangan Data (DLP), Perisian Penopengan Data, Keselamatan Data Mudah Alih, Pengurusan Rahsia