Ivanti
flow-image

Trend Perisian Perisian Tebusan yang Membimbangkan Tidak Menunjukkan Tanda akan Berbalik

Sumber ini diterbitkan oleh Ivanti

Bukan rahsia lagi bahawa ancaman perisian tebusan berkembang begitu pesat – darikpada sudut jumlah dan keberanian – semasa pandemik. Petindak ancaman mengambil kesempatan daripada peralihan secara tiba-tiba kepada kerja jarak jauh dan akibatnya berlaku jurang keselamatan. Memandangkan dunia pekerjaan mula berubah menjadi Tempat Kerja yang kekal di Mana-mana Sahaja, anda mungkin berfikir bahawa trend perisian tebusan akan mula berbalik. Tidak begitu, menurut laporan baharu daripada Ivanti. Laporan itu memperincikan trend perisian tebusan dari S1 2022, dan penemuan laporan ini tidak menggalakkan. Berikut ialah beberapa sorotan (atau, sebaliknya, kesuraman).

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Sistem, Simulasi Pelanggaran dan Serangan, Teknologi perdayaan, Forensik Digital, Tindak Balas Insiden, Keselamatan IoT, Analisis Perisian Hasad, Pengesanan dan Tindak Balas Terurus, Akses Jarak Jauh Selamat OT, Pengurusan Maklumat dan Acara Selamat (SIEM), Perisikan Ancaman, Pengurusan Kerentanan, Pengurusan Permukaan Serangan, Pengursan Tampalan, Pengurusan Kerentanan Berasaskan Risiko, Latihan Kod Selamat, Latihan Kesedaran Selamat, Keselamatan Web, Pengesanan dan Pengurangan Bot, Pengasingan Pelayar, Pemantauan Web Tertutup, Perlindungan DDoS, Pengesanan Penipuan, get laluan Web Selamat