IronNet
flow-image

Kesedaran situasi dan kepentingan untuk kekal selamat dalam era digital yang melibatkan bekerja secara jarak jauh

Sumber ini diterbitkan oleh IronNet

Kesedaran situasi adalah sebahagian besar daripada kerja jarak jauh yang berjaya. Setiap syarikat mempunyai maklumat penting yang ingin mereka lindungi dan simpan dalam syarikat. Sebagai pekerja syarikat, menjadi tanggungjawab kami untuk memastikan kami membantu memudahkan usaha ini. Dalam blog ini, kami akan membincangkan lima petua hebat untuk memastikan syarikat anda selamat dan terjamin dengan sebaik mungkin.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Kerahsiaan, Pengurusan Kitaran Hayat Sijil, DMARC, Penyulitan, Rangkaian Proksi, Sijil SSL & TLS, Pengurusan Identiti, Pengesahan Biometrik, Direktori Awan, Pengurusan Identiti dan Akses Pelanggan (CIAM), Identiti Terpencar, Pengurusan Identiti dan Akses Pelanggan (IAM), Pengesahan Berbilang Faktor (MFA), Pengesahan Tanpa Kata Laluan, Pengurus Kata Laluan, Penguatkuasaan Dasar Kata Laluan, Pengurusan Akses Keistimewaan (PAM), Pengesahan Berasaskan Risiko, Penetapan Semula Kata Laluan Layan Diri (SSPR), Log Masuk Tunggal (SSO), Tadbir Urus dan Pembekalan Pengguna, Keselamatan E-mel, Keselamatan E-mel Awan, Antispam E-mel, Penyulitan E-mel, Perlindungan E-mel Cerdas, Get Laluan E-mel Selamat, Pengurusan Kerentanan, Pengurusan Permukaan Serangan, Pengursan Tampalan, Pengurusan Kerentanan Berasaskan Risiko, Latihan Kod Selamat, Latihan Kesedaran Selamat, Keselamatan Web, Pengesanan dan Pengurangan Bot, Pengasingan Pelayar, Pemantauan Web Tertutup, Perlindungan DDoS, Pengesanan Penipuan, get laluan Web Selamat