Hillstone Networks
flow-image

Sohor Kini pada tahun 2022: Data Besar ialah Urus Niaga yang Besar

Sumber ini diterbitkan oleh Hillstone Networks

Sebelum ini, dalam Sohor Kini pada tahun 2022, kami membincangkan bagaimana pematangan AI dalam bidang keselamatan siber boleh membantu memacu peningkatan dalam keupayaan pengesanan, perlindungan dan tindak balas produk keselamatan. Salah satu kaedah yang paling popular sewaktu melaksanakan AI adalah penggunaan pembelajaran mesin, yang bergantung pada data raya, yang menjadi topik blog hari ini.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Sistem, Simulasi Pelanggaran dan Serangan, Teknologi perdayaan, Forensik Digital, Tindak Balas Insiden, Keselamatan IoT, Analisis Perisian Hasad, Pengesanan dan Tindak Balas Terurus, Akses Jarak Jauh Selamat OT, Pengurusan Maklumat dan Acara Selamat (SIEM), Perisikan Ancaman, Keselamatan Data, Keselamatan Pangkalan Data, Keselamatan Pusat Data, Keselamatan Berpusatkan Data, Pencegahan Kehilangan Data (DLP), Perisian Penopengan Data, Keselamatan Data Mudah Alih, Pengurusan Rahsia