Cerberus Sentinel
flow-image

5 Cara untuk Mewujudkan Budaya Keselamatan Siber dalam Organisasi Anda

Sumber ini diterbitkan oleh Cerberus Sentinel

Setiap aspek persekitaran digital moden kami didukung oleh rangkaian yang luas yang berfungsi dengan lancar bagi memastikan perniagaan beroperasi dan data beredar di seluruh persekitaran perniagaan. Sepanjang setiap titik penglibatan, Keselamatan Siber ialah aset penting dan tidak ternilai bukan sahaja bagi memastikan maklumat selamat, bahkan juga berjaya mengekalkan operasi kritikal perniagaan di seluruh dunia. Baca blog kami yang mempertimbangkan cara anda boleh mencipta budaya Keselamatan Siber dalam Organisasi anda!

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Sistem, Simulasi Pelanggaran dan Serangan, Teknologi perdayaan, Forensik Digital, Tindak Balas Insiden, Keselamatan IoT, Analisis Perisian Hasad, Pengesanan dan Tindak Balas Terurus, Akses Jarak Jauh Selamat OT, Pengurusan Maklumat dan Acara Selamat (SIEM), Perisikan Ancaman, Keselamatan Rangkaian, Keselamatan DNS, Tembok Api, Sistem Pengesanan dan Pencegahan Pencerobohan (IDPS), Mikrosegmentasi, Kawalan Akses Rangkaian, Pengesanan dan Tindak Balas Rangkaian (NDR), Medan Ujian Rangkaian, Pengurusan Dasar Keselamatan Rangkaian(NSPM), Analisis Trafik Rangkaian (NTA), Perimeter Ditakrif Perisian (SDP), Pengurusan Ancaman yang Disatukan, Rangkaian Peribadi Maya (VPN), Rangkaian Kepercayaan Sifar