Centrify
flow-image

Panduan Pembeli bagi Pengurusan Akses Istimewa

Sumber ini diterbitkan oleh Centrify

Pelanggaran keselamatan tidak menunjukkan tanda-tanda akan perlahan, dan tajuk kecurian kelayakan adalah vektor serangan nombor satu. Akses istimewa telah menjadi piala kemegahan penggodam yang mampu mencuri data paling banyak, paling cekap. Syarikat sedang memikirkan semula pendekatan mereka terhadap pengurusan akses istimewa dan mengukuhkan kematangan identiti syarikat mereka dengan pendekatan Kepercayaan Sifar — pendekatan yang membenarkan keistimewaan yang paling kurang untuk melaksanakan tugas tanpa menghalang akses kepada alatan dan maklumat yang diperlukan untuk menyelesaikan kerja. Ini pendekatan yang kritikal dan praktikal kepada mengurus akses istimewa — diterima tepat pada masanya. Muat turun panduan ini untuk mengetahui lebih lanjut!

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Awan, Pencegahan Kehilangan Data (DLP), Pengurusan Identiti, Direktori Awan, Pengurusan Identiti dan Akses Pelanggan (IAM), Pengesahan Berbilang Faktor (MFA), Pengurusan Akses Keistimewaan (PAM), Pengesahan Berasaskan Risiko, Keselamatan E-mel, Tembok Api