Callsign
flow-image

Penipuan dalam talian: Psikologi penipuan dan cara teknologi boleh mencegah perkara ini

Sumber ini diterbitkan oleh Callsign

Dengan empat daripada lima pengguna di seluruh dunia telah menerima mesej penipuan, wajar untuk mengatakan bahawa penipuan semakin meningkat, pada masa yang sama kesedaran pengguna tentang penipuan telah berkembang merentas kedua-dua media arus perdana dan kempen pengguna yang disasarkan. Tetapi mengapa kita masih menjadi mangasa penipuan dalam talian? Laporan unik yang ditugaskan oleh Callsign ini mengambil data pengguna global dan temu bual dengan pakar penipuan terkemuka dari bank global untuk memahami masalah yang dihadapi dan cabaran dalam mencegah dan mengesan penipuan dalam talian.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan E-mel, Keselamatan E-mel Awan, Antispam E-mel, Penyulitan E-mel, Perlindungan E-mel Cerdas, Get Laluan E-mel Selamat, Keselamatan Web, Pengesanan dan Pengurangan Bot, Pengasingan Pelayar, Pemantauan Web Tertutup, Perlindungan DDoS, Pengesanan Penipuan, get laluan Web Selamat