BAE Systems
flow-image

Strategi Siber Kebangsaan UK: Tindak Balas Sistem BAE

Sumber ini diterbitkan oleh BAE Systems

Strategi Siber Kebangsaan UK yang baharu mewakili detik penting dalam dasar dan cita-cita siber. Di sini, kami merenung perkara yang telah berubah dalam tempoh lima tahun yang lalu, pengajaran yang telah kami peroleh dalam tempoh masa tersebut, dan bagaimana strategi baharu itu akan memacu perkembangan yang diperlukan dalam pertahanan siber negara. Strategi Siber Kebangsaan UK yang baharu telah dikeluarkan. Susulan daripada Kajian Bersepadu, dan lima tahun selepas Strategi Keselamatan Siber Kebangsaan 2016 serta program pelaburan yang berkaitan dengannya, strategi baharu itu membina pengalaman dan mencerminkan konteks semasa, melakarkan kursus baharu untuk pertahanan siber kebangsaan UK. Dalam makalah ini, kami memikirkan apa yang telah berubah sepanjang tempoh lima tahun yang lalu, perkara yang telah kami pelajari pada masa itu tentang cabaran keselamatan siber dan tindak balas UK. Kami menerokai bagaimana strategi baharu itu bertujuan untuk melaksanakan aspirasi UK untuk menjadi kuasa siber global dan tempat yang lebih selamat untuk tinggal dan bekerja dalam talian.

Muat Turun Sekarang

box-icon-download

Medan yang diperlukan*

Sila bersetuju dengan syarat-syarat ini

Dengan meminta sumber ini anda bersetuju dengan terma penggunaan kami. Semua data dilindungi oleh Notis PrIvasi kami. Jika anda ada apa-apa pertanyaan lanjut, sila kirimkan e-mel kepada dataprotection@headleymedia.com.

Kategori berkaitan Keselamatan Awan, Keselamatan API, Broker Keselamatan Akses Awan (CASB), Pematuhan Awan, Keselamatan Data Awan, Pengurangan DDoS Awan, Keselamatan Edge Awan, Keselamatan Fail Awan, Pengurusan Postur Keselamatan Awan (CSPM), Perlindungan Beban Kerja Awan, Pengesanan dan Tindak Balas yang Dilanjutkan (XDR), Edge Perkhidmatan Akses Selamat (SASE), Jaringan Perkhidmatan, Keselamatan Data, Keselamatan Pangkalan Data, Keselamatan Pusat Data, Keselamatan Berpusatkan Data, Pencegahan Kehilangan Data (DLP), Perisian Penopengan Data, Keselamatan Data Mudah Alih, Pengurusan Rahsia, Keselamatan Rangkaian, Keselamatan DNS, Tembok Api, Sistem Pengesanan dan Pencegahan Pencerobohan (IDPS), Mikrosegmentasi, Kawalan Akses Rangkaian, Pengesanan dan Tindak Balas Rangkaian (NDR), Medan Ujian Rangkaian, Pengurusan Dasar Keselamatan Rangkaian(NSPM), Analisis Trafik Rangkaian (NTA), Perimeter Ditakrif Perisian (SDP), Pengurusan Ancaman yang Disatukan, Rangkaian Peribadi Maya (VPN), Rangkaian Kepercayaan Sifar, Pengurusan Kerentanan, Pengurusan Permukaan Serangan, Pengursan Tampalan, Pengurusan Kerentanan Berasaskan Risiko, Latihan Kod Selamat, Latihan Kesedaran Selamat, Keselamatan Web, Pengesanan dan Pengurangan Bot, Pengasingan Pelayar, Pemantauan Web Tertutup, Perlindungan DDoS, Pengesanan Penipuan, get laluan Web Selamat